Dansk Pæon Selskab

Om Dansk Pæonselskab

Vores formål er at være samlingssted for alle, der interesserer sig for pæoner, samt at formidle oplysninger om pæoner og ikke mindst at udbrede glæden og styrke interessen for pæoner og deres mangfoldighed.

Her er det muligt for alle, som fascineres af planter fra slægten Paeonia - det vil blandt andet sige bonderoser, silkepæoner, træpæoner, Itoh-hybrider og vilde pæon arter - at finde sammen og dele glæden ved disse smukke planter.

Der bliver hvert år arrangeret minimum tre større arrangementer:

Et forårsarrangement holdes i februar i forbindelse med generalforsamlingen, hvor en ekstern foredragsholder kommer og fortæller om pæoner. Selskabet har haft internationalt anerkendte foredragsholdere som pæonforædler Don Hollingsworth, forfatter og bestyrelsesmedlem i American Peony Society Martin Page og forfatter og planteskoleejer Claire Austin.

Sommerarrangementet finder sted i Ledreborg Slotspark, hvor Pæonselskabet har sit eget meget store pæonbed. Sædvanligvis holder vi desuden et arrangement eller flere i Midtjylland.

Endelig har vi efterårsarrangementer med foredragsholdere, der fortæller om samlinger, favoritplanter, pæonpleje eller andre aspekter af pæonernes vidunderlige verden.

Indmelding kan ske her.

Se et eksempel på vores medlemsblad her.

webdesign: DENANDEN // MF GRAPHICS