Sæsonstart med P.C.O. #5 og rockii-hybrid

 

Så fint står bedet i Ledreborg og venter på gæster til livstilsmessen

Pæonkalenderen

Den 31 maj til 4 juni 2018
Vi laver en tur rundt på Gotland, henv: agersted@hotmail.com

Tirsdag den 5. juni 2018, kl. 10-17
Plantemarked i Geografisk have, Kolding. Gør gode og unikke fund ved et af de absolut bedste plantemarkeder i Danmark. Markedet er et besøg værd alene for den gode stemning, og det har udviklet sig til at være en af de største attraktioner for havefolk fra nær og fjern.

Søndag den 10 juni 2018 kl. 13-16
Pæondag Vest i ”Pæonhaven”, Fredensgade 49, 6670 Holsted. Foreningen vil arrangere et lille kaffebord, en rundvisning i haven og man kan bytte/købe pæoner. Marianne vil fremvise sine 4-årige frøplanter af Rockiihybrider. Her bliver også ÅRETS PÆON VEST kåret blandt de pæoner, medlemmerne har medbragt – så tag dine flotteste pæoner med!
Henv. Marianne Pedersen, – Mobil 51302432.

Lørdag den 16. juni 2018, kl. 13-16
Pæondag Øst ved bedet i Ledreborg slotspark. Ligesom ved pæondag Vest vil foreningen arrangere et lille kaffebord, en rundvisning i bedet og man kan bytte/købe pæoner. Her bliver ÅRETS PÆON ØST kåret blandt de pæoner, medlemmerne har medbragt – så husk dine yndlingspæoner!

Søndag den 12. august 2018 kl. 13-16
Plantemarked på Fuglsang. Lokalafdelingen af Haveselskabet på Lolland Falster inviterer traditionen tro igen i år til plantemarked på Fuglsang. En hyggelig dag med summen af havesnak, møde med lokale haveentusiaster og mulighed for at gøre et godt køb. http://www.haveselskabet.dk/lollandfalster

Næste Nr. af pæontidende

Deadline 1/7 2018
E-post: red@danskpaeonselskab.dk

Pæonrejse til Gotland

Vi laver en tur rundt på Gotland, hvor vi blandt andet skal se Rockiihybrider i ”Pionskogen” i Burgsvik, Fårø, Visby, vilde orkideer, Visbys botaniske have og andre haver. Tilmeldingsfristen er overskredet, men hvis man selv arrangerer transport og overnatning vil det bare være hyggeligt at kunne følges.
henv: agersted@hotmail.com