Vi søger frivillige

Bestyrelsen vil gerne opfordre medlemmerne til at deltage i lugning på Ledreborg.  

Vi skal i foråret 2024  gjort bedene klar til sæsonen.  Livsstilsdage på Ledreborg (17-20. maj)

Tove indkalder. Vil du være med!  

Tove styrer arbejdet i bedene og alle kan bidrage med enten lugning, gravning/flytning af pæoner, klipning af toppe, soignering af gange og kanter m.m. Har du lyst til at være med på lugeholdet, så send en mail til Tove Vadsager så du fremover får mails om, hvornår det er tid til lugning. Tove sender besked ud, om hvornår vi mødes i bedene, og vi plejer at starte op i marts/april og slutter for sæsonen i september/oktober afhængigt af vejret. Du binder dig ikke til at komme alle dage, men kun når det passer ind for dig. 

Ud over glæden ved at være sammen med andre pæonister, vil du få mulighed for at få mere viden om pæonerne på Ledreborg. Der er flere medlemmer på lugeholdet, som har stor erfaring med pæoner, og du kan derfor få info om pleje, pasning, deling af pæoner samt nyde de smukke syn af pæonerne i blomst over sæsonen. Måske spotter du også en pæon, som du bare må have i din have. Om efteråret skal der ofte flyttes og deles pæoner og det hænder, der er delinger tilovers, som de aktive kan tage med hjem, ligesom der er rigeligt med frø om efteråret fra både træpæoner og vildarter, som kan høstes. 

Det sociale fællesskab er også vigtigt, og vi hygger os, mens vi arbejder, men der er også tid til at tale om andet end pæoner. Og forplejningen er også i top i form af sandwich, drikkevarer og måske kage, hvis nogen har bagt. Sidst men ikke mindst modtager alle, der deltager i lugningen, en lugekupon til en værdi af kr. 50, som kan omsættes i pæoner.  

Vi glæder os til at se dig i bedene på Ledreborg. Det batter noget, når vi løfter i flok.

Tove Vadsager

Telefon: 30 86 77 44

Mail: lugning@danskpaeonselskab.dk