Næste Nr. af pæontidende

Deadline 1. juli 2021 for næste nr af Pæontidende.
E-post: red@danskpaeonselskab.dk

Rejser

 

Ingen planlagte rejser – lad os håbe det bliver muligt til foråret 🙂

 

Pæonkalenderen

Kære Pæoinist,

Vi fortsætter rækken af aktiviteter i Dansk Pæonselskab  med;

Kåring af årets pæon.

Kåringen finder sted i Ledreborg slotspark, Lejre.

Søndag den 20. juni kl. 13.00

Først skal vi kikke på pæonerne i bedene, og formanden vil fortælle lidt om planterne.

Derefter skal vi i fællesskab finde den pæon blandt de medbragte blomster, som skal vinde i år. Måske er det lige netop din pæon, der er smukkest 🙂

Alle kan være med: – medbring din bedste pæonblomst til konkurrencen, hvor du ud over æren har  mulighed for at vinde en præmie. Der vil også være lodtrækningspræmier.

Der vil være noget at drikke og et stykke kage.

Tilmelding er ikke nødvendig  -bare mød op.

 ————————————————————————————————————————–

Pæondag 2021

Pæondagen 2021 afholdes lørdag d. 25 september. Som så ofte før, afholdes den i medborgerhuset Domus Felix, bygaden 20, Lejre.

Ud over generalforsamling i henhold til vedtægterne, giver udskydelsen os mulighed for at krydre med tre spændende aktiviteter.

  1. Plantebytte. Grav nogle af de pæoner op, som du har (for) mange af, eller gerne vil af med og byt dem til andre. Vi vil sørge for, at der er nok at bytte med på dagen, men tag endelig rigeligt med.
  2. Podekursus. Tag en nyafskåret gren med fra en træpæon, og du vil have mulighed for at lære at pode den på en rod fra en anden pæon. Der vil også være træpæoner og rødder du kan øve dig på og tage med hjem. Prisen for denne del af arrangementet er kr. 125.
  3. Fælles middag

Tilmelding her: Pæondag

Det vil naturligvis være muligt at deltage i generalforsamling og plantebytte uden at deltage i podekursus og fælles middag.

Regnskab for 2020 og budget for 2021 er tilgængeligt her