Næste Nr. af pæontidende

Deadline 1. november 2023 for næste udgave af Pæontidende.
E-post: red@danskpaeonselskab.dk

Tilbud fra Graefswinning

Jeaninne Lemmens fra Graefswinning planteskolen i Belgien har sendt os et godt tilbud, nemlig 20% rabat foreningsrabat oveni den 10% jubilæumsrabat, der gives fordi deres webshop har jubilæum. Koden til alle disse herlige priser er PEONYPOWER, og webadressen er https://graefswinning.be/en/

 

Rejser

 

Årets pæonrejse gik til Piemonte

Pæonkalenderen

Lugning

Lugesæsonen er endnu ikke forbi, så kontakt Tove Vadsager – telf. 30 86 77 44, hvis du gerne vil være med. Der er plads til alle på vores hyggelige lugehold.

Læs evt. mere her: https://danskpaeonselskab.dk/om-os/lugning-i-ledreborg/

 

Årets sidste fælleslugning og nedklipning bliver d. 15. oktober 2023. Vi mødes kl. 13 med spand og den gode saks. Der er nok også brug for at blive skuffet lidt, så medbring også gerne dit lugejern. Vi skynder os, så vi er klar til at være med i pæonplante- og frøbytte der starter kl. 14.

Husk, tilmeld dig til Tove.

 

Søndag d. 15. oktober 2023 kl. 14-16. 

Pæonplante- og frøbytte samt info om frøformering i Ledreborg Slotspark ved pæonbedene.

Medbring pæoner eller frø fra haven, du har i overskud og byt dem til andre.
Bestyrelsen i Dansk Pæonselskab vil sørge for, at der også er pæonfrø fra Ledreborg, og der vil blive fortalt om frøformering.
Vi vil også samle flere frø fra pæonerne i bedene, hvis ikke de er faldet ud af kapslerne.

Hvis du ikke har noget at bytte med fortvivl ikke. Det vil også være muligt at købe lidt med hjem til fornuftige priser.

 

Vi håber, at så mange som muligt, har lyst til at være med. Der vil også være nogle få pæonfrø fra Marianne i Holsted`s have.  De der deltog i podekurset d. 1 oktober hos Marianne i Holsted fik ud over podekviste også frø fra bla. delavayi med hjem. Sanne vil på dagen medbringe lidt overskudsfrø fra Mariannes have.

Pris for deltagelse kr. 25 pr. person inkl. kage, kaffe/te.
Tilmelding senest mandag d. 9. oktober
(formand@danskpaeonselskab.dk)