Næste Nr. af pæontidende

Deadline 1. juli 2022 for næste nr af Pæontidende.
E-post: red@danskpaeonselskab.dk

Rejser

 

I år rejser vil til Sverige d. 18 og 19 juni , hvor vi besøger Gøteborgs botaniske have og Guldsmedsgarden i Ljung

Vi sejler fra Helsingør kl. 9.00 (eller kører over broen ca. kl. 8.30) og mødes kl. 11 hos Cecilias Trädgård & design (ceciliasdesign.se) til en sen brunch (Cecilia har efter beskrivelsen mange pæoner og roser). Vi fortsætter til Gøteborgs botaniske have og tilbringer resten af dagen i haven. Derefter kører vi til Borås, spiser middag og overnatter. Næste morgen har vi en aftale med Bjørn Krupke på Guldsmedsgarden i Ljung. Efter en hel dag, som kan blive meget dyr grundet de mange pæoner, der skal købes/bestilles, tager vi mod Danmark. Vi får hjælp fra Svenska Pionsällskapet til finde 1-2 ekstra haver at besøge på vej hjem fra Guldsmedsgarden. De er ikke endelig aftalt endnu.

Turen vil blive organiseret som kør-selv med mulighed for samkøring for dem, der er interesseret. Tilmelding: formand@danskpaeonselskab.dk

Pæonkalenderen

Livsstilsmessen på Ledreborg.

I dagene omkring Kristi himmelfart d 26-29. maj er der god mulighed for at kombinere en tur i Ledreborgs flotte slotshave og besøg hos de 120 udstillere på Livsstilsmessen med en tur i pæonbedene på Ledreborg. Der vil være repræsentanter fra Dansk Pæonselskab alle dagene, så man kan få sig en snak om pæoner.

 

 

D. 12 juni kl. 10-16 holder vi pæondag i “Humlemagasinet” på Fyn, entré 30 kr.

Pæonbedet i Ledreborg bliver luget, og specielt op til den 26 maj, så kom glad!
Henv. lugning@danskpaeonselskab.dk

 

Til efteråret arrangerer vi en temadag sammen med Aldershvile planteskole.
Vi samles også til plantebytte og måske foredrag i lejre til efteråret.