Privatlivspolitik

Introduktion

Når du på dette website benytter kontaktformularer, og andre formularer, bliver disse opbevaret og behandlet ud fra de retningslinjer der følger nedenfor.

Cookies

Dette website anvender ikke cookies.

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer.
Vi indsamler og behandler kun de oplysninger du selv indtaster i og derved eksplicit selv giver samtykke til.
Disse oplysninger omfatter oplysninger som navn, adresse, e-mail og andre påkrævede felter.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Vi anvender persondata for at behandle dine anmodninger samt i vores kontakt med dig.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Der videregives som udgangspunkt ikke oplysninger til tredjepart. I tilfælde hvor det er nødvendigt at videregive oplysninger, vi dette kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: web@danskpaeonselskab.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.